Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Lees hoe u dit veilig en snel regelt!

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Kies voor onze flexibele VvE-service

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Maak gebruik van onze overstapservice!

VvE-beheer Onze consultants

Onze consultants bieden service en kwaliteit

Uw VvE-beheer uitbesteden? Kies dan voor toekomstgericht VvE-beheer. Een totaalpakket van technisch en administratief beheer verzorgd door deskundige en betrouwbare consultants met ervaring in VvE-beheer en zakelijke dienstverlening. Elke VvE werkt samen met een vaste consultant, een vertrouwd gezicht als vast aanspreekpunt. U bent bij ons verzekerd van een goede service en u mag rekenen op een daadkrachtige samenwerking waarin we alle zaken goed regelen. VVE-Consultants staat voor ondernemend VvE-beheer met direct resultaat.

Onafhankelijk en betrokken VvE-beheer

In een wooncomplex delen de bewoners gemeenschappelijke voorzieningen en maken zij hierover afspraken met elkaar in een huishoudelijk reglement. De Vereniging van Eigenaars heeft de belangrijke taak om de belangen van alle bewoners te behartigen. Om van uw VvE een geoliede machine te maken, moet er draagvlak zijn. VVE-Consultants heeft oog voor àlle leden. Zo worden bewoners volledig geïnformeerd en waar nodig tijdig betrokken bij de besluitvorming. Samen zetten we ons in voor een maximaal resultaat: een prettige leefomgeving waar iedere woningeigenaar zorgeloos kan wonen.

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte!