Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Lees hoe u dit veilig en snel regelt!

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Kies voor onze flexibele VvE-service

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Maak gebruik van onze overstapservice!

Franchisenemers Onze franchise-formule

Onze franchise-formule

VVE-Consultants is een franchise-organisatie, enkele jaren terug opgericht door drie succesvolle ondernemingen vanuit de gedachte om de kennis en kunde van deze organisaties te bundelen. Een combinatie van specialistische kennis in de vastgoedbranche, ruime ervaring in VvE-beheer en een aandeel in appartementsrechten. Ook hebben wij de expertise in huis om werkprocessen te vertalen naar praktische software toepassingen.

 

Waarin zijn we onderscheidend?

VVE-Consultants staat voor transparant VvE-beheer. Onze franchiseformule is uniek ten opzichte van de concurrent. We werken met een vaste consultant (franchisenemer) per VvE. Bovendien kunt u uw klanten het online VvE-beheer systeem OVBS aanbieden. Dit is in eigen beheer ontwikkeld en dus uniek. Ook u als professional kunt de applicatie volledig gebruiken als beheertool. U en uw klanten kunnen inloggen. Met één druk op de knop heeft u direct inzicht in de financiën. Zo beschikt u over een professionele back office waarmee VvE-beheer op zeer efficiënte en professionele wijze kan worden uitgevoerd.

 

Waarom franchise in VvE-beheer?

VVE-Consultants richt zich als dienstverlener op het gebied van VvE-beheer op (actieve) verenigingen van eigenaren. Om landelijk te kunnen opereren en een hoog servicelevel te kunnen garanderen, werken wij volgens een franchiseformule. Hiervoor willen wij ambitieuze ondernemende mensen werven die als franchisenemer het team willen komen versterken.

 

Sluit u bij ons aan!

Lees meer over ons aanbod en hoe u kunt solliciteren.

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte!

Ontvang gratis VvE-nieuws.

Copyright © 2018 - VVE consultants

Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap

Website: Cre8it