Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Lees hoe u dit veilig en snel regelt!

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Kies voor onze flexibele VvE-service

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Maak gebruik van onze overstapservice!

Actueel VvE-nieuws

Betaald u niet te veel lokale heffingen?

 WOZ waarde eigen woning

 

De hoogte van de WOZ waarde bepaalt ook de hoogte van diverse belastingen, zoals de onroerendezaakbelasting (ozb), inkomstenbelasting (eigenwoningforfait) en de waterschapsbelasting. Een te hoge WOZ waarde zorgt er dus voor dat u te veel belasting betaalt. Via de belastingcalculator kunt u berekenen hoeveel voordeel u behaalt als de WOZ waarde daalt.

 

Gemiddeld stelt een gemeente voor 5% van het aantal woningen de WOZ waarde te hoog vast. Wilt u weten of u een juiste WOZ waarde heeft laat ons dan gratis uw WOZ waarde berekenen. Vraag middels de button hiernaast de gratis quick-scan aan.

 

Argumenten WOZ-bezwaar

 

De WOZ waarde van uw woning is het bedrag waarvoor u de woning op waardepeildatum volgens de gemeente kon verkopen. De WOZ waarde is als het ware de fictieve verkoopprijs op peildatum 01-01-2014. De gemeente stelt aan de hand van verschillende elementen de hoogte van de WOZ waarde vast. Hierbij kijkt de gemeente naar prijzen van soortgelijke, (recent verkochte) woningen in de buurt. De gemeente moet hierbij rekening houden met de onderlinge verschillen tussen de beschikbare verkoopcijfers en uw woning. Hierbij kunt u denken aan verschillen in inhoud, perceelsoppervlakte, onderhoud, luxe, uitstraling en ligging. Als u denkt dat de gemeente onvoldoende rekening heeft gehouden met deze elementen is dat een goed argument om bezwaar aan te tekenen.

 

Procedure WOZ- bezwaar

 

WOZ-Consultants is de woz specialist voor het indienen van bezwaren namens huiseigenaren. Voordat wij namens u bezwaar aantekenen beoordelen onze taxateurs via een gratis quick-scan of de WOZ waarde te hoog is. Als uit deze beoordeling blijkt dat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld kunnen wij namens u bezwaar indienen tegen de WOZ-beschikking bij de gemeente. Hiervoor dient u WOZ-Consultants te machtigen. Na ontvangst van de machtiging, de overeenkomst en een kopie van het aanslagbiljet tekenen wij namens u bezwaar aan.

 

Kosten

 

Als de WOZ waarde wordt verlaagd betaalt de gemeente, via een wettelijke regeling, onze kosten. Lukt het ons niet om de WOZ waarde te verlagen, dan nemen wij ons verlies. Kortom, het inschakelen van WOZ-Consultants kost u niets! U kunt er enkel financieel op vooruit gaan.

 

Voor meer informatie kijk op http://www.wozconsultants.nl


Overige berichten:


Nieuwe website gereed van onze nieuwe VvE-beheer formule.

06-01-2014

Nieuwe website gereed van onze nieuwe VvE-beheer formule. VvE-Beheer door een zelfstandig ondernemer dat betekent dat betrokkenheid een vanzelfsprekendheid is. Graag informeren wij u over onze dienstverlening. Bel of mail ons!

Lees meer

Vrijstelling energiebelasting gebruikers ‘ontzorgmodel zonnestroom'

17-12-2013

Gebruikers van elektriciteit die met een ‘ontzorgmodel zonnestroom’ duurzame energie opwekken worden vrijgesteld van het betalen van energiebelasting. Een meerderheid van de Eerste Kamer heeft ingestemd met de ‘motie Vos’ van GroenLinks. De interpretatie van minister Kamp van Economische Zaken is hiermee van tafel. Kamp vond dat alleen gebruikers van een eigen of gehuurde zonnestroominstallatie in aanmerking komen voor de vrijstelling.

Lees meer

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte!

Ontvang gratis VvE-nieuws.

Copyright © 2018 - VVE consultants

Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap

Website: Cre8it