Zorgeloos wonen dankzij goed VvE-beheer?

Lees hoe u dit veilig en snel regelt!

Een VvE-beheerder met kennis van zaken?

Kies voor onze flexibele VvE-service

Niet tevreden over uw huidige VvE-beheerder?

Maak gebruik van onze overstapservice!

VvE-beheer Waarom uitbesteden?

Waarom uw VvE-beheer uitbesteden?

Bent u eigenaar van een flat, appartement of portiekwoning? Dan bent u ook lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE) van uw wooncomplex. De oprichting van een VvE is wettelijk verplicht als er sprake is van een gebouw met gesplitste appartementen die los verkocht kunnen worden. Een VvE heeft als hoofdtaken het behartigen van de belangen van alle woningeigenaars en de zorg voor het onderhoud van de gedeelde voorzieningen.

VvE-beheer: een omvangrijk takenpakket

Een Vereniging van Eigenaars wordt bestuurd door enkele bewoners die zitting nemen in één van de bestuursorganen van de VvE. Hun taak bestaat onder meer uit het opstellen van een huishoudelijk reglement, het voorbereiden van de Algemene Ledenvergadering en het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ook ziet de VvE erop toe dat onderhoudswerkzaamheden tijdig en naar wens worden uitgevoerd. Bij storingen komt de VvE in actie om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Kortom, de vele uiteenlopende activiteiten van de VvE omvatten een uitgebreid takenpakket.

Service op maat met direct resultaat

Bent u (mede)verantwoordelijk  voor het beheren van uw VvE? Dan weet u dat dit takenpakket behoorlijk wat tijd en inzet vraagt. VVE-Consultants kan u hierbij van dienst zijn. Onze betrokken consultants nemen moeiteloos het administratief, financieel, technisch en juridisch beheer van u over. Omdat wij service-op-maat leveren, bent u geheel vrij in de keuze welke diensten u van ons afneemt. Geen overbodige kosten dus. Daar plukt ú de vruchten van.

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte!